Σύμφωνα με την Parisien η υπόθεση είναι τελειωμένη: Ο Κιλιάν Μπαπέ το καλοκαίρι μετακομίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Όταν μιλάμε για την Parisien μιλάμε για το Μέσο με την μεγαλύτερη δυνατή πρόσβαση στην διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν. Όταν γράφει κάτι για αυτήν, σπάνια πέφτει έξω. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν, η μεταγραφή της χρονιάς, ίσως της δεκαετίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Κιλιάν Μπαπέ από το καλοκαίρι μετακομίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Όχι, δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές. Όπως όμως τονίζει η Parisien με νόημα: «Για την Παρί Σεν Ζερμέν και αρκετούς διαφορετικούς σημαντικούς παράγοντες του γαλλικού ποδοσφαίρου δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία. Ο Γάλλος σταρ έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την Ligue 1 στο τέλος της σεζόν και να ενταχθεί στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, η οποία τον περιμένει πάντα».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα μοιάζει με μία λευκή πετσέτα από την διοίκηση των Παριζιάνων που κάθε καλοκαίρι τάζει γη και ύδωρ στον Γάλλο σταρ, προκειμένου να ανανεώνει την παρουσία του στην πόλη του φωτός.

Αυτή τη φορά, όμως, όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να παρατείνει την παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι εκτιμούν ότι ο Μπαπέ έχει πάρει την απόφαση του να ενταχθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, που όσο περνάει ο καιρός δείχνει όλο και πιο σίγουρη για την απόκτηση του 25χρονου σταρ, σε μία μεταγραφή την οποία δουλεύει εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια!