Σε έξαλλη κατάσταση είναι οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν με τον επιθετικό της ομάδας τους, Μάουρο Ικάρντι μετά τα όσα έχουν συμβεί με την Γουάντα Νάρα.

Με τις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του σκέφτηκε να… ασχοληθεί ο Μάουρο Ικάρντι και να αφήσει στην άκρη για λίγο τα όσα απασχολούν το κεφάλι του με την Γουάντα Νάρα.

Η «La Repubblica», υποστηρίζει ότι με τον χωρισμό τους – αν κι υπάρχουν ακόμα κάποιοι που υποστηρίζουν ότι είναι μαζί – αναμένεται να τελειώσει και η επαγγελματική τους σχέση. Αυτό παράλληλα ανοίγει και μεταγραφικά σενάρια, από τη στιγμή μάλιστα που ο Αργεντινός επιθετικός, δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το τελευταίο διάστημα ο Ικάρντι είχε βομβαρδίσει τα social media με φωτογραφίες μαζί με τη Γουάντα Νάρα. Η τελευταία του όμως δημοσίευση, η οποία αναρτήθηκε το Σάββατο (23/10) είχε να κάνει με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Παρί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την έκρηξη των οπαδών των Παριζιάνων, οι οποίοι σχολίασαν τη δημοσίευση του με ακραίους χαρακτηρισμούς.

«Η επόμενη φωτογραφία να είναι στον ψυχίατρο», «Μάουρο, εγώ σε συμπαθώ, αλλά έχεις γίνει φάντασμα», «Φτάνει Μάουρο, έχε λίγη αξιοπρέπεια», «Πως μπορείς να είσαι τόσο ανώριμος;», «Έχεις τρελαθεί τελείως», ήταν μερικά από τα σχόλια που άφησαν οι φίλοι της Παρί, κάτω από τη δημοσίευση του Ικάρντι.