Ο Λούκας Βιγιαφάνιες προχωράει τις διαδικασίες έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου, ώστε να έχει την δυνατότητα να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Το θέμα με την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου φαίνεται να προχωράει ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, που έχει μακρινή καταγωγή από την Ελλάδα, προσπάθησε να πάρει ελληνικό διαβατήριο από το πρώτο πέρασμα του από τη χώρα μας, άλλα κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό τότε.

Όπως δήλωσε ο ίδιος πριν από λίγες μέρες στο συνδρομητικό κανάλι της «Nova» το θέμα όταν ήταν στην Τουρκία είχε «παγώσει» αλλά πλέον όπως τόνισε: «Θα συνεχίσει την διαδικασία και θα μπορέσω να γίνω υπήκοος της χώρας που τόσο αγαπώ. Γιατί όχι και μέλος της Εθνικής ομάδας».

Τη δήλωση του αυτή ο «Βίγια» την κάνει πράξη, καθώς προχωράει με γοργούς ρυθμούς όλες τις διαδικασίες, με σκοπό να πάρει το ελληνικό διαβατήριο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το πότε θα γίνει αυτό κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει, καθώς η γραφειοκρατεία στην Ελλάδα μπορεί να… μπλοκάρει τέτοιου είδους ζητήματα.