Στην αποκάλυψη ότι ο Μάνουελ Νόιερ εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του προχώρησε ο μάνατζερ του, Τόμας Κροθ.

Σε δηλώσεις του στο Kicker, ο 59χρονος ατζέντης τόνισε πως η τωρινή Μπάγερν Μονάχου δεν ικανοποιεί στο έπακρο τις φιλοδοξίες του 33χρονου γκολκίπερ, ο οποίος πιθανόν να δει σε άλλο σύλλογο το μέλλον του.

«Ο Μάνουελ θέλει να κερδίσει το Euro του 2020 και σε συλλογικό επίπεδο το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει σημασία που. Το καλύτερο θα ήταν φυσικά με τους Βαυαρούς, αλλά θα πρέπει πρώτα να ενισχύσουν την ομάδα τους. Δεν μπορείς να κυνηγήσεις το Τσάμπιονς Λιγκ μόνο με νέους παίκτες, χρειάζεσαι ένα μείγμα», δήλωσε ο μάνατζερ του Γερμανού γκολκίπερ στο γερμανικό Μέσο.

Η πλευρά, πάντως, του Νόιερ επιβεβαιώνει πως προτεραιότητα αποτελεί η υπογραφή νέου συμβολαίου στην Μπάγερν, με ορίζοντα να κλείσει ο παίκτης την καριέρα του στο Μόναχο. Ωστόσο, ο Κροθ παραδέχθηκε πως ακόμα κι αν δεν θέλουν να φτάσουν μαζί με τον πελάτη του στο σημείο να ξεκινήσουν συζητήσεις με άλλους συλλόγους, δεν αποκλείεται να το κάνουν, καθώς ο Γερμανός γκολκίπερ δε θα έλεγε όχι σε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.