Ασταμάτητη Ντόρτμουντ λίγο πριν τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το Champions League, που επικράτησε της Λεβερκούζεν με 4-0.

Θεωρητικά πρόκειται για ντέρμπι της Ρηνανίας, αλλά εδώ και πολλά χρόνια η Ντόρτμουντ έχει αλλάξει επίπεδο, απέναντι σε μία Λεβερκούζεν παραδοσιακά «λίγη» στα δύσκολα. Οι «ασπιρίνες» έπαιξαν με θάρρος στο «Σίγκναλ Ιντουνα Παρκ» είχαν τις διπλάσιες πάσες, κοντά στο 67% κατοχή κι όμως έχασαν με 3-0 και θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι!

Η ομάδα της Βεστφαλίας λίγο πριν από την πρεμιέρα του Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα, έπαιξε τέλεια το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, αφού κάθε κόντρα μύριζε γκολ. Ο συνήθης ύποπτος Πάκο Αλκάθερ άνοιξε το σκορ (28’) με τους Ρόις (50’, 90’) και Γκερεϊρό (83’) να σφραγίζουν το τελικό 4-0 σε ένα ακόμα οργιαστικό βράδυ του Τζόντεον Σάντσο, ο οποίος έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Λεβερκούζεν.

Τσάμπα ήττα για την Φρανκφούρτη που παρότι είχε πάνω από 20 τελικές έπεσε θύμα έκπληξης στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (2-1), ενώ ουραγός παραμένει η Χέρτα Βερολίνου, αφού μετά την νέα ήττα από την Μάιντς έμεινε μόνη στην τελευταία θέση μόλις με ένα βαθμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga

Αουγκσμπουργκ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

(35’ Ρίχτερ, 43’ Νίντερλεχνερ / 73’ Γκονζάλο Πασιένσια)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 4-0

(28’ Αλκάθερ, 51’ Ρόις, 83’ Γκερεϊρό)