Με τον χειρότερο τρόπο συνδυάστηκε η επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς μετά την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου απομακρύνεται το όνειρο των πλεί οφ της Ευρωλίγκα.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να περιορίσουν τους Γερμανούς, που βρήκαν λύσεις πίσω από την γραμμή του τριπόντου και “εκτέλεσαν” την ομάδα του Πειραιά.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα η μισή ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέταξε την Ρεάλ Μαδρίτης και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των Μαδριλένων, ενώ η Βαλένθια πέτυχε ακόμα μία μεγάλη έκπληξη καθώς πέρασε από την έδρα της Χίμκι, παρά την απουσία του Ντούμπλιεβιτς.

Η Φενέρμπαχτσε επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία με την Βιλερμπάν να μην καταφέρνει να αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο για το σύνολο του Ομπράντοβιτς. Η “πυραυλοκίνητη” Αναντολού Εφές έμοιαζε για ακόμα μία φορά ασταμάτητη με την Αρμάνι Μιλάνο να αποτελεί το νέο της θύμα. Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της βραδιάς η Μακάμπι Τελ Αβίβ διατήρησε το αήττητο στην έδρα της και έδειξε ικανή για μεγάλα πράγματα την φετινή σεζόν, ενώ η Μπαρτσελόνα υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα της.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης 60-55
Χίμκι – Βαλένθια 75-84
Αναντολού Εφές – Αρμάνι Μιλάνο 88-68
Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν 86-64
Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου 86-93
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα 92-85

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Μπασκόνια
Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις
Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου

Η βαθμολογία: