Η Εθνική Πόλο των γυναικών δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανία για τον τελικό γύρο των ευρωπαϊκών προκριματικών του world league και έτσι έμεινε εκτός τετράδας.

Το συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ απέναντι στις Ισπανίδες, αλλά στην τελευταία περίοδο οι οικοδέσποινες δημιούργησαν μια μικρή διαφορά ασφαλείας (10-7 στα 5:00 πριν τη λήξη) και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η Ελλάδα, σκόραρε για πρώτη φορά με την Ειρήνη Νίνου (5:43 από τη λήξη του β’ οκτάλεπτου) όταν μείωσε 2-1, ενώ ισοφάρισε σε 4-4 στη διάρκεια της τρίτης περιόδου με τέρματα των Ξενάκη, Ελευθεριάδου, η οποία σημείωσε συνολικά τέσσερα τέρματα.

Για την Ισπανία, η Έλενα Ρουίς σημείωσε πέντε γκολ και τέσσερα η Γιούντιθ Φόρκα, 2 η Μπέα Ορτίς , και από 1 οι, Γκονζάλες και Κάμους. Η Ισπανία θα αναμετρηθεί στον αυριανό ημιτελικό με την Ουγγαρία.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-2,5-4,5-3

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 4, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Ιωάννου, Ελληνιάδη, Βασιλική Πλευρίτου 1, Σιούτη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Καρύτσ