Στα παιδικά λάθη που έκανε η Εθνική Ελλάδας στα τελευταία λεπτά στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, μετά την ήττα στα προημιτελικά από την Ιταλία.

Οι δηλώσεις του Βλάχου:

«Δεν ξέρω τι να πω. Από τη μία πλευρά, θέλω να πω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω, αξίζαμε τη νίκη, από την άλλη στα τελευταία 2,5 λεπτά βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Ρίξαμε μια κλωτσιά και ρίξαμε ό,τι χτίζαμε, με τραγικά παιδικλά λάθη, που τα έχουμε επισημάνει στις τελευταίες μέρες. Κάναμε φάουλ στον καλύτερο παίκτη τη Ιταλίας. Στα τελευταία 2,5 λεπτά κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να χάσουμε το παιχνίδι».

Για το πού χάθηκε η συγκέντρωση:

«Τα σπουδαία ματς κρίνονται στις μεγάλες στιγμές, και δεχθήκαμε γκολ και δεν σκοράραμε. Φταίμε μόνοι μας, δεν είναι τακτικό το θέμα, όταν είσαι μπροστά 9-7 δαγκώνεις λαρύγγι απλά».

Για την συνέχεια:

«Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια κατάταξης, νομίζω η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες, αλλά έχει και παιδικές αρρώστιες, εάν δεν το αποβάλλουμε από πάνω μας θα το ξαναζήσουμε. Η γενικότερη εικόνα ήταν θετική. Απομένουν δύο ματς και μετά μία καλή προετοιμασία και να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με μεγαλύτερη αυτοπεπεποίθηση και να παίξουμε σαν μεγάλη ομάδα».