Ο προπονητής της εθνικής ομάδας των ανδρών μένει στη συγκέντρωση των διεθνών μας παρότι αντιμετώπισαν μία υποδεέστερη ομάδα και τονίζει το ματς με τη Γαλλία θα είναι κρίσιμο για τη συνέχεια.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέτριψε με 23-4 τη Βραζιλία και θέλει τη νίκη κόντρα στη Γαλλία την Παρασκευή για να διατηρήσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

«Οταν σέβεσαι τον αντίπαλο, σέβεσαι και την δική σου προσπάθεια. Ημασταν σοβαροί στο παιχνίδι, πολύ καλοί στην άμυνα, προσηλωμένοι και με διάθεση. Περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε λόγω της διαφοράς δυναμικότητας, αλλά η σοβαρότητα που δείξαμε έκανε τη μεγάλη διαφορά. Δοκιμάζουμε μερικά πράγματα, αφού το σκορ μας έδωσε την ευκαιρία. Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί το τουρνουά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια» είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε για το επόμενο ματς με την Γαλλία, σχολίασε: Η Γαλλία έχει ανέβει πάρα πολύ και κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Εχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε καλύτεροι. Οτι προκύψει από εκεί και πέρα. Δεν τελειώνει εκεί το τουρνουά. Είναι ωστόσο μια ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που προετοιμάζεται με προσδοκίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Από την πλευρά του ο Στάθης Καλογερόπουλος που σκόραρε τρεις φορές, σχολίασε: «Θέλαμε να δείξουμε διάθεση και ενέργεια στην άμυνα. Το κάναμε και από εκεί ήρθαν κόντρες που έφεραν πολλά γκολ. Βρήκαμε τον ρυθμό που θέλαμε εν όψει του επόμενου αγώνα. Σίγουρα μπορούμε να πάμε και φέτος τελικό αν είμαστε συγκεντρωμένοι παιχνίδι με το παιχνίδι. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ καλό. Οσον αφορά εμένα και τα άλλα νέα παιδιά στην ομάδα, όσο περνάει ο καιρός προσαρμοζόμαστε και τα πάμε καλύτερα».