Για ακόμη μία χρονιά θα φορά το ερυθρόλευκο σκουφάκι ο Θανάσης Χρυσοσπάθης, με τον 27χρονο περιφερειακό να εκφράζει τη χαρά του για την ανανέωση της συνεργασίας.

Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπήρξε ικανοποίηση για το πως κύλησε η χρονιά και με τον Θανάση Χρυσοσπάθη να έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή αγωνιστικά σεζόν, ανανεώθηκε η μεταξύ τους συνεργασία. Ο 27χρονος περιφερειακός είχε ενσωματωθεί την περασμένη περίοδο στον Ολυμπιακό και είχε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα, συμβάλλοντας αρκετά στην κατάκτηση του νταμπλ αλλά και στην ευρωπαϊκή της πορεία, μέχρι το final-8 του Champions League (πέτυχε 33 γκολ σε 19 αγώνες πρωταθλήματος). Ο Έλληνας διεθνής εξέφρασε τη χαρά του για το νέο του συμβόλαιο και στις πρώτες του δηλώσεις, ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να είναι και πάλι πρωταγωνιστής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θανάση Χρυσοσπάθη. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Θανάσης Χρυσοσπάθης, δήλωσε:

«Μετά από μια πολύ δύσκολη αλλά επιτυχημένη πρώτη σεζόν είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω με τον Ολυμπιακό για ακόμη ένα χρόνο. Ελπίζω τη νέα σεζόν να έχουμε όλοι υγεία και να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους τους οποίους θα διεκδικήσουμε» δήλωσε ο Θεσσαλονικιός πολίστας, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.