Σε υψηλούς ρυθμούς και με πολλά χρήσιμα συμπεράσματα συνεχίζεται το κοινό καμπ προετοιμασίας της Εθνικής πόλο των ανδρών με την Ιταλία στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Η Εθνική πόλο των ανδρών έχει πιάσει δουλειά σε κοινό καμπ προετοιμασίας με την Ιταλία στο Παπαστράτειο, εν όψει της συμμετοχής της στο Euro Final του φετινού World League, που διεξάγεται 28-30 Απριλίου στην Ποντγκόριτσα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα του Πάσχα (οι διεθνείς έχουν ρεπό μόνο την Κυριακή του Πάσχα), οπότε και θα επιλεγεί η αποστολή (15μελής) που θα αναχωρήσει το απόγευμα της Τρίτης (26/4) για την Ποτγκόριτσα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος δήλωσε σχετικά:

«Η τετραήμερη κοινή προετοιμασία με την Εθνική Ιταλίας ολοκληρώνεται τη Δευτέρα του Πάσχα, αλλά ήδη τα τρία προπονητικά φιλικά που έχουμε δώσει από την Μ. Παρασκευή είναι πολύ δυνατά και πολύ χρήσιμα και για τις δύο ομάδες. Υψηλού επιπέδου προετοιμασία και μεγάλης δυσκολίας παιχνίδια που μας βοηθούν να αποκτήσουμε καλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του πρώτου παιχνιδιού στην προκριματική φάση του World League την Πέμπτη εναντίον της Σερβίας. Δεν λείπουν οι τραυματισμοί και οι απουσίες από αυτή την προετοιμασία. Τη Δευτέρα θα αξιολογήσουμε την κατάσταση όλων των παικτών και θα επιλέξουμε τους 15 πιο έτοιμους να ταξιδέψουν στην Ποτγκόριτσα και να αγωνιστούμε για την πρόκριση στο Super Final του Ιουλίου στο Στρασβούργο».

Θυμίζουμε ότι ο Θοδωρής Βλάχος έχει καλέσει στο συγκεκριμένο καμπ τους εξής 18 πολίστες: Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γούβης, Νίκος Γκίλλας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Μανώλης Σολανάκης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝ ΗΣ), Κώστας Λιμαράκης, Δημήτρης Δήμου (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Νίκος Μητράκης (ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης (ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ), Δημήτρης Νικολαϊδης (ΣΠΑΝΤΑΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ).