Ο Άντονι Τζόσουα υπερασπίστηκε τον τίτλο του στην κατηγορία βαρέων βαρών, όπως ήταν αναμενόμενο, και έβγαλε νοκ άουτ στον 9ο γύρο τον Κούμπρατ Πούλεβ, στην SSE Arena του Wembley.

Στην επιστροφή του μετά από σχεδόν ένα χρόνο στα ρινγκ, ο Βρετανός κλήθηκε να υπερασπιστεί τις ζώνες του σε IBF, WBA και WBO.

Η αναμέτρηση πρέπει να προσέλκυσε και τον Τάισον Φιούρι, με τον οποίο υπάρχει κόντρα, καθώς κατέχει την τελευταία ζώνη.

Είναι άγνωστο πότε θα οριστεί ο μεταξύ τους αγώνας, μιας και εκκρεμούν άλλοι αντίπαλοι, που περιμένουν να αντιμετωπίσουν αυτούς τους δύο.

Με την παρουσία λίγων θεατών στο Λονδίνο, ο 31χρονος υποδέχθηκε τον Βούλγαρο, με την συνέντευξη Τύπου να υπόσχεται πολλά, μιας και υπήρξε έντονο trash talking.

Ο Τζόσουα δύσκολα θα επέτρεπε στον πιο βαρύ αντίπαλο του να του πάρει τις ζώνες, και μάλιστα πριν αντιμετωπίσει τον Φιούρι.

Αυτός ήταν που μπήκε και πιο δυνατά, ξεκινώντας με αρκετά χτυπήματα. Ο 39χρονος προτίμησε να του δώσει την πρωτοβουλία και έμεινε πίσω.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στον 2ο γύρο, με τον Πούμπλεφ να βλέπει την άμυνα του αντιπάλου του να χαλαρώνει και το εκμεταλλεύτηκε.

Στον 3ο γύρο, ένα δυνατό χτύπημα του Τζόσουα φάνηκε να ζαλίσει τον Πούμπλεφ. Φάνηκε να ψάχνει από νωρίς το νοκ άουτ και πήγαινε σε πολύ δυνατά χτυπήματα.

Ακολούθησαν συνεχόμενα uppercuts του Τζόσουα, για να του δώσουν σαφές προβάδισμα.

Όλα έδειχναν να τελειώνουν για τον Πούμπλεφ, όμως το καμπανάκι τον έσωσε στον 4ο γύρο.

Ανέκτησε τον έλεγχο στον 5ο γύρο ο Τζόσουα και έριξε ένα δυνατό δεξί κροσέ, όμως ο Πούμπλεφ ήταν ξανά αυτός που έκλεισε τον γύρο πιο δυνατά.

Όλο και πιο δυνατά έμπαιναν οι δύο πυγμάχοι όσο περνούσε η ώρα, με τα βλέμματα τους να τα λένε όλα.

Ο Πούμπλεφ δοκίμασε να επιτεθεί, όμως τα χτυπήματα του δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ έφεραν δυνατές απαντήσεις από τον Βρετανό.

Ακόμα τρία συνεχόμενα uppercuts του Τζόσουα στον 7ο γύρο έδειχναν να πονούν τον Βούλγαρο, όμως έδειχνε να κρατάει ακόμα.

Ο Πούμπλεφ βρήκε το πιο δυνατό του χτύπημα στον 8ο γύρο, με το δεξί του χέρι.

Ένα ακόμα uppercut στον 9ο γύρο ήταν αρκετό για να ρίξει στο ρινγκ τον Βούλγαρο για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, όχι για πολύ όμως.

Μπορεί να σηκώθηκε, όμως ακόμα ένα χτύπημα ήταν αρκετό για να τελειώσει την αναμέτρηση και να χρίσει νικητή τον Τζόσουα, με νοκ άουτ.

Όλοι αναμένουμε πλέον το Τζόσουα-Φιούρι, που θα αποτελέσει και τον καλύτερο αγώνα στην ιστορία του μποξ, δεδομένου και των τίτλων που θα βρεθούν μαζί με τους αθλητές.