Την απόκτηση της Κωνσταντίνας Χαϊτλή ανακοίνωσε σήμερα το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του Άρη με φόντο τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Χαϊτλή.

Η Χαϊτλή είναι γεννημένη στις 18/07/2002, έχει ύψος 1.86 και θα βοηθήσει την ομάδα μας στα τμήματα των γυναικών και των νεανίδων. Η νέα αθλήτρια μας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Πήγασου Πολίχνης.

Η Κωνσταντίνα Χαϊτλή στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Άρη τόνισε: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για το νέο μου ξεκίνημα και που θα είμαι μέλος της ομάδας του Άρη. Μίας ομάδας που έχει υψηλούς στόχους και κυριαρχεί στην Α1. Ευχαριστώ πολύ όσους με πίστεψαν και με βοήθησαν να βρίσκομαι εδώ τώρα. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με επιτυχίες και πάνω απ’ όλα υγεία.

 

View this post on Instagram

 

Η Κωνσταντίνα Χαϊτλή στον Άρη Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Χαϊτλή . Η Χαϊτλή είναι γεννημένη στις 18/07/2002, έχει ύψος 1.86, αγωνίζεται ως κεντρικός και θα βοηθήσει την ομάδα μας στα τμήματα των γυναικών και των νεανίδων. Η νέα αθλήτρια μας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Πήγασου Πολίχνης. Η Κωνσταντίνα Χαϊτλή στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Άρη τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για το νέο μου ξεκίνημα και που θα είμαι μέλος της ομάδας του Άρη . Μίας ομάδας που έχει υψηλούς στόχους και κυριαρχεί στην Α1. Ευχαριστώ πολύ όσους με πίστεψαν και με βοήθησαν να βρίσκομαι εδώ τώρα .Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με επιτυχίες και πάνω απ’ όλα υγεία «.

A post shared by Aris Volley Women (@arisvolleywomen) on