Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, για την επόμενη σεζόν, όπως γνωστοποίησε ο ΑΟ με ανακοίνωσή του.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο Green Pass, που θα κοστίζει 100 ευρώ και στο VIP Pass, το οποίο θα έχει κόστος 200 ευρώ.

Αν ωστόσο το παραλάβουν μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχουν μία έκπτωση και στα δύο. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν διάφορα προνόμια και εκπτώσεις σε συγκεκριμένα καταστήματα και υπηρεσίες.

Με την απόκτηση των διαρκείας ο κάθε φίλαθλος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις όλων των τμημάτων του ΑΟ. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος-α κάτοχος των Season Passes, θα πρέπει να είναι μέλος του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την κυκλοφορία των καρτών εισόδου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 με την ονομασία Green Pass και VIP Pass και οι «αιώνια πιστοί» μπορούν να τα προμηθεύονται από σήμερα.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και ο κόσμος του θα είναι μαζί σαν μια γροθιά και τη νέα σεζόν ακολουθώντας βέβαια πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα μηνύματα δείχνουν επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και το «τριφύλλι» αναμένει τους «αιώνια πιστούς» στις κερκίδες όπου θα αποτελέσουν τον… παίκτη παραπάνω στην εξέδρα

Σε αυτό το πλαίσιο ο ΠΑΟ κυκλοφορεί τα Green Pass και VIP Pass στις τιμές των 100 ευρώ και 250 ευρώ αντίστοιχα προκειμένου να εξασφαλίσουν οι οπαδοί του θέση στις εξέδρες όλων των εντός έδρας αγώνων των ομαδικών τμημάτων του Συλλόγου.

Όποιος-α τα προμηθευτεί μέχρι 31 Αυγούστου θα πάρει με 70 ευρώ το Green Pass και το VIP Pass με 200 ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος-α κάτοχος των Season Passes, θα πρέπει να είναι μέλος του Συλλόγου.