Ο Ολυμπιακός μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Volley League επικρατώντας με 3-0 σετ του ΟΦΗ στην Κρήτη.

Η ομάδα του Πειραιά, δε ζορίστηκε στο ματς καθόλου. Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Πέριτς με 20 πόντους και 67% αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Ακολούθησε ο Μιγιαήλοβιτς 12 πόντους.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Φίλιππο Βέροιας.

Ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά με το ξεκίνημα του πρώτου σετ (3-6) με δύο σερί επιθέσεις του Πέριτς και μία από τον Έγκλεσκαλνς. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε στο 6-10 με τον Μιγιαήλοβιτς με τον ΟΦΗ να μειώνει στους δύο (9-11) με άσο του Τσέλιου.

Οι Κρητικοί μείωσαν στον πόντο (11-12) με τον Ντιγουίς αλλά η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη προσπέρασε ξανά με 12-15 με επίθεσεις των Μιγιαήλοβιτς και Πέριτς. Σερί λάθη από Έγκλεσκαλνς και Ζουπάνη έδωσαν την ευκαιρία στον ΟΦΗ να πλησιάσει ξανά για το 16-17 με τον Πέριτς και τον Μιγιαήλοβιτς να δίνουν λύση για τον Ολυμπιακό. Με πρώτο χρόνο του Παγένκ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 18-22 και κατέκτησε το πρώτο σετ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι στο γκάζι και στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Με σερί πόντους του Πέριτς οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 8-11 με τη διαφορά να φτάνει στους έξι πόντους (12-18) με δύο σερί πόντους του Έγκλεσκαλνς. Η διαφορά έφτασε ακόμη ψηλότερα (13-23) με άσο του Μιγιαήλοβιτς και δύο σερί πόντους του Πέριτς. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη δε δυσκολεύθηκε να πάρει και το δεύτερο σετ.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι στο τρίτο σετ μετά το 9-9 με τον Πέριτς. Νωρίτερα ο ΟΦΗ προηγήθηκε με μπλοκ του Βαϊόπουλου. Με πρώτο χρόνο του Παγένκ και διαδοχικούς πόντους του Πέριτς οι Πειραιώτες έφτασαν στο 10-16 και στη συνέχεια στο 12-20 με άσο του Σλοβένου κεντρικού. Οι Πειραιώτες κατέκτησαν με άνεση και το τρίτο σετ και τη νίκη.

Τα σετ 0-3 (19-25, 16-25, 15-25)