Τόσο η Κατερίνα Γιώτα όσο και η Στέλλα Χριστοδούλου, θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό, με στόχο την επιστροφή στους τίτλους, μετά την κακή σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Μπορεί η φετινή χρονιά να μην ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον Ολυμπιακό, μετά την απώλεια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ωστόσο ήδη οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με σκοπό τι άλλο, την επιστροφή στην κορυφή και γενικά στις επιτυχίες.

Σε αυτή την προσπάθεια θα ηγηθούν για ακόμα μια φορά δύο σημαίες της ομάδας του Πειραιά, οι Κατερίνα Γιώτα και η Στέλλα Χριστοδούλου. Μπορεί η παραμονή τους να συζητιόταν το τελευταίο διάστημα, όμως οι σπουδαίες Ελληνίδες διεθνείς αθλήτριες, θα συνεχίσουν στου Ρέντη για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα.

Πρόκειται για δύο βασικούς πυλώνες του τμήματος που μετρούν μια δεκαετία με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ αποτελούν αναπόσπαστα μέλη τόσο των συνεχόμενων Πρωταθλημάτων όσο και των σερί Κυπέλλων, ενώ φυσικά σπουδαιότερη στιγμή ήταν η κατάκτηση του Challenge Cup το 2018 μέσα στην Μπούρσα.

Θυμίζουμε ότι από τις ερυθρόλευκες έχουν ήδη αποχωρήσει επίσημα οι Σάσκια Χίπε και Παναγιώτα Ξανθοπούλου, ενώ το ρόστερ θα αναδιαμορφωθεί πλήρως το επόμενο διάστημα, κυρίως στο κομμάτι των ξένων αθλητριών, με μοναδική δείχνει να έχει πιθανότητες παραμονής να είναι η Βίλμα Σάλας.