Ανακουφισμένος αλλά κουβαλώντας ακόμα αρκετή ένταση από το παιχνίδι, ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην πορεία του Άρη στο Eurocup, που τον έφερε στους «12» της διοργάνωσης.

Αρχικά ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη και επίτευγμα για όλο τον οργανισμό. Είναι μια εκπληκτική παρουσία μέχρι τώρα. Νιώθουμε πολύ περήφανοι με την πρώτη μας εμφάνιση σε μια πολύ απαιτητική διοργάνωση, όπου καταφέραμε να τερματίσουμε με ισορροπία στο ρεκόρ μας (9-9) και να προκριθούμε στο Play-in. Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει τη μεγάλη μας προσπάθεια που κάνουμε κάθε μέρα. Συγχαρητήρια σε κάθε παίκτη μας ξεχωριστά, ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι και ειδικά μετά τη μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό».

Για τα συναισθήματα όλων στην ομάδα: «Είναι λίγο άδικο το ότι δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε όπως θέλουμε. Ειδικά όταν παίζεις κάθε 2-3 μέρες δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς και πρέπει να πας παρακάτω στο επόμενο παιχνίδι. Κανείς όμως δεν μπορεί να μας πάρει το συναίσθημα της περηφάνιας και της ικανοποίησης. Χαίρομαι για το πώς ξεκινήσαμε και το που έχουμε φτάσει για αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας, τώρα θα ξεκουραστούμε και επιστρέφουμε στις προπονήσεις για να είμαστε πανέτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη: «Τι να πω εγώ για τον τεράστιο Νίκο Γκάλη. Όσοι είμαστε μάρτυρες σε κάθε παρουσία του, έχουμε εμπειρία και γνώση της θετικής αύρας του. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Εκπληκτικός και ο κόσμος. Έγιναν δύο sold out πριν τα παιχνίδια και είναι απίστευτο και τους ευχαριστούμε πολύ.

Για την αποθέωση του κόσμου στο αεροδρόμιο μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ: «Είχαμε κάποιες ενδείξεις για τον κόσμο , ήταν κάτι πρωτόγνωρο και όμορφο, Τα παιδιά τα απόλαυσαν, και έτσι πήραν εξτρά κίνητρο για να συνεχίσουμε. Πρέπει να δίνουμε το 100% σωματικά και πνευματικά και οποιαδήποτε μορφής στήριξης του κόσμου είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Για την Προμετέι που είναι ο επόμενος αντίπαλος: «Δεν έχουμε μπει σε διαδικασία να δούμε κάτι. Παίζαμε συνεχόμενα, έχουμε όμως καλή εικόνα για όλες τις ομάδες. Είναι μια ποιοτική και καλή ομάδα, αλλά είναι υπερβολικά νωρίς για να πούμε κάτι παραπάνω. Σε περίπου ένα μήνα θα παίξουμε και σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».