Ο Προμηθέας υποδέχεται την Μπούρσασπορ (29/12, 17:00) σε εξ’ αναβολής παιχνίδι και θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να μην βρεθεί ουραγός της βαθμολογίας.
Ολοκληρώνεται το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα διάφορα προβλήματα που εμφανίστηκαν και έτσι γνώρισε τον πρόωρο αποκλεισμό.

Οι Πατρινοί ρίχνουν αυλαία στο «Δ. Τόφαλος» κόντρα στην Μπούρσασπορ, που επίσης έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι αυτό είναι για την 8η αγωνιστική του Eurocup, αλλά αναβλήθηκε δύο φορές. Αρχικά δεν έγινε στις 18 Νοεμβρίου, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην τουρκική ομάδα, ενώ στις 22 Δεκεμβρίου δεν διεξήχθη, εξαιτίας ενός λάθος που έκανε η Euroleague στο πρόγραμμα.

Η Μπούρσασπορ την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε και τα δύο εξ’ αναβολής παιχνίδια με την Ναντέρ και έπιασε τον Προμηθέα στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 2-7. Αυτό σημαίνει ότι οι Πατρινοί χρειάζονται νίκη και όχι απλώς να υπερασπιστούν το +9, με το οποίο έφυγαν από την Προύσα στις 13 Οκτωβρίου (84-93).

Η βαθμολογία: