Επανέρχονται στις προπονήσεις από τη Δευτέρα οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ, έστω και χωρισμένοι σε τέσσερα γκρουπ, με ισάριθμα αποδυτήρια και διαφορετικά ντους που θα απολυμαίνονται κάθε φορά.

Η Βόλφσμπουργκ ενεργεί θεωρώντας ότι η δράση στη Bundesliga θα επανέλθει και ως εκ τούτου το παιχνίδι με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στις 4 Απριλίου θα λάβει χώρα κανονικά, παρά τον κορωνοϊό…

Έτσι, ο Όλιβερ Γκλάσνερ θα επαναφέρει τις προπονήσεις στην καθημερινότητα των «λύκων», αρχής γενομένης από αύριο! «Από την στιγμή που δεν έχει ακυρωθεί κάτι, πρέπει να ενεργήσουμε κατ’ αυτό τον τρόπο», εξήγησε ο εκτελεστικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Γεργκ Σμάντκε.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνουν κανονικές προπονήσεις, αλλά περισσότερο προγράμματα με κάποιους… περιορισμούς. Αντί για το προπονητικό κέντρο, η ομάδα της Κάτω Σαξονίας θα συγκεντρωθεί στο γήπεδο και δη στην μεικτή ζώνη, που είναι μεγάλος χώρος.

«Θα κρατάμε τις αποστάσεις», τόνισε με έμφαση ο Σμάντκε, που έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου η Βόλφσμπουργκ να συμμορφωθεί με τους υπάρχοντες νόμους για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού…

Έτσι, η προπόνηση θα γίνεται σε τέσσερα χωριστά γκρουπ στο γυμναστήριο, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα τέσσερα διαφορετικά αποδυτήρια αλλά και τέσσερις ξεχωριστοί χώροι με ντουζιέρες «που θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση».

Η Βόλφσμπουργκ θα μπορούσε να βγει και στο γήπεδο, αλλά δεν το κάνει προς το παρόν. «Το αιτηθήκαμε και λάβαμε εξαίρεση, αλλά περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να μην δουλέψουμε με μπάλα», σχολίασε ο Σμάντκε.