Ο αριστερός μπακ της ομάδας του Ολυμπιακού, Ομάρ Ρίτσαρντς, μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε με τους τραυματισμούς του και την επάνοδό του.

Ο Ρίτσαρντς έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού παίζοντας για πρώτη φορά σε ανταγωνιστικό επίπεδο μετά τη σεζόν 2021-2022. Ο Άγγλος αριστερός μπακ μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για όσα άφησε πίσω του αλλά και τα συναισθήματά του.

Ανάμεσα στα άλλα είπε: «Είναι φανταστικό (που έπαιξε ξανά). Κάποιες φορές δεν καταλαβαίνεις πόσο αγαπάς κάτι μέχρις ότου δεν το έχεις. Δεν καταλαβαίνεις το πόσο αγαπάς κάτι μέχρι να στερηθείς. Είμαι ευτυχισμένος».

Για το γεγονός ότι βρέθηκε για καιρό εκτός και την επιστροφή του τόνισε πώς «ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Το πιο δύσκολο ήταν οι 3 επεμβάσεις. Κάθε φορά που τελείωνε ένα χειρουργείο ερχόταν ένα ακόμα. Ένα 2ο χειρουργείο. Χρειάζεται να είσαι δυνατός ψυχικά. Ευτυχώς ήμουν πολύ δυνατός. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που παίζω ξανά».

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό σχολίασε: «Όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Είμαι ευγνώμων. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα, βοήθησα και φόρεσα αυτή τη φανέλα και αυτό το σήμα».