Η Στεφανί Φραπάρ, συνεχίζει να γράφει ιστορία καθώς θα είναι η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα σφυρίξει αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, ορίστηκε στο παιχνίδι Γερμανία-Κόστα Ρίκα.

Η Στεφανί Φραπάρ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθώς ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και τη Γερμανία που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (1/12) και θα γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα σφυρίξει σε Μουντιάλ ανδρών.

Η Φραπάρ ήταν ήδη η πρώτη που ορίστηκε ως τέταρτη ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μαζί με τη Γαλλίδα ρέφερι, συμμετέχουν δύο ακόμη γυναίκες διαιτητές και συγκεκριμένα η Σαλίμα Μουκανσάγκα από τη Ρουάντα και η Γιοσίμι Ιαμάστα από την Ιαπωνία.

Υπενθυμίζεται πως η Στεφανί Φραπάρ είχε γράψει ξανά ιστορία όταν έγινε η πρώτη γυναίκα που διηύθυνε τελικό Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα στη Νις και τη Ναντ, ενώ τον Μάρτιο του 2021 ήταν η πρώτη γυναίκα που σφύριξε αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Επίσης, η Γαλλίδα ρέφερι τον Δεκέμβριο του 2021 ήταν η πρώτη γυναίκα που ορίστηκε σε αγώνα ανδρών του Champions League και συγκεκριμένα το Γιουβέντους-Ντιναμό Κιέβου (3-0), ενώ το 2019 διηύθυνε τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι (κ.α. 1-1, παρ. 2-2, πεν. 5-4).