Μετέωρος στον πάγκο των “βυσσινί” παραμένει ο έμπειρος τεχνικός, με τον Αλέξη Κούγια να αποκαλύπτει πως έχει ήδη μιλήσει με ξένους προπονητές.

Όπως επισήμανε ωστόσο, δεν τον έπεισαν πως μπορούν να αναλάβουν το πρότζεκτ της ΑΕΛ και να προωθήσουν τα ελληνικά ταλέντα.

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας ανέφερε ότι η ομάδα θα συνεχίσει με τον Φυντάνη στον πάγκο, για τον οποίο πάντως είπε πως δεν του θυμίζει τον προπονητή της προηγούμενης θητείας του, ενώ παραδέχθηκε πως αν βρει άλλον τεχνικό που να ταιριάζει στην φιλοσοφία του, θα τον αντικαταστήσει.

Μεταξύ άλλων o Κούγιας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για χρέη 1 εκατ. ευρώ διακανονισμένα στην Εφορία σε 100 δόσεις, 144 χιλιάδες από ΦΠΑ σε 24 δόσεις και 350 χιλιάδες χρέη προς πρώην ποδοσφαιριστές. Χαρακτήρισε τα έσοδα μηδαμινά (400 χιλιάδες και άλλες 335 χιλιάδες από το solidarity), ενώ σημείωσε ότι 150 χιλιάδες εξ αυτών έχουν εκχωρηθεί για οφειλές από πρόστιμα. Υπογράμμισε ακόμα ότι όποιος θέλει να αναλάβει, θα πρέπει να παρουσιάσει τις οικονομικές του δυνατότητες και αν ο ίδιος πειστεί, τότε θα αποχωρήσει.

Επίσης, ο έμπειρος ποινικολόγος αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης Συμελίδης αποτελεί παρελθόν, γιατί μετά το ματς με τη Βέροια είπε ότι δεν θέλει να συμπεριληφθεί ξανά σε αποστολή όσο προπονητής είναι ο Φυντάνης. Παραδέχτηκε με τον τρόπο αυτό ότι το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καθόλου καλό.