Το νέο μεταγραφικό αστέρι του Ολυμπιακού, Μπαντιουνγκού Φαντιγκά, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη και είδε τον αγώνα της Β’ ομάδας κόντρα της Καβάλας.

Ο Μπαντιουνγκά Φαντιγκά βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (15/1) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και παρακολούθησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ εναντίον της Καβάλας (2-2). Ο 21 ετών Γάλλος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε την Παρασκευή (14/1) από τους «ερυθρόλευκους» και την επομένη παρακολούθησε το ματς της δεύτερης ομάδας κόντρα στον ΑΟΚ, για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μιλήσει για τη μεταγραφή του Φαντιγκά, λέγοντας πως:

«Πάντα οι ποιοτικοί και καλοί παίκτες είναι κάτι που αναζητούμε. Πρόκειται για έναν παίκτη σαν την περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είναι νέος με ταλέντο. Μπορεί να παίξει σαν οκτάρι και στη θέση Νο10. Θα είναι χρήσιμος για την ομάδα. Έχει έρθει για να τον δούμε. Για να δουλέψει με την πρώτη ομάδα. Υπάρχει και το πρόζεκτ της β’ ομάδας που θα παίξει εκεί. Θα δουλεύει για την α’ ομάδα και θα παίζει για τη β’ ομάδα».