ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

ΡΟΗ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Περιμένω δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν σχετίζεται με τον τελικό”

Για το ερχόμενο παιχνίδι (28/4, 20:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, αναφέροντας πως περιμένει αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Βόλος: Εκτός ο Ράσιτς ενόψει Πανσερραϊκού

Ο Βόλος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό για την 6η αγωνιστική των play out της Stoiximan Superleague και ο Χρήστος Κόντης είδε αρκετούς παίκτες να επιστρέφουν στη δράση.

Παναθηναϊκός: Μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει Άρη

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Κυριακής (28/4) με τον Άρη στη Λεωφόρο με τον Φατίχ Τερίμ να μην αντιμετωπίζει νέα προβλήματα.

Κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο ο ΠΑΟΚ

Δεν τίθεται θέμα τιμωρίας της Τούμπας ενόψει των επόμενων «τελικών» του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να κινδυνεύει με πρόστιμο μετά την κλήση της ΔΕΑΒ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ΔΑΚ Λαμίας.

Μπράιτον-Σίτι 0-4: Με αέρα… πρωταθλητή πέρασαν από την νότια ακτή οι Πολίτες!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φόντεν, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 4-0 στην έδρα της Μπράιτον, έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα και ανέβηκε -με ματς λιγότερο- στο -1 από την Άρσεναλ.

Ολυμπιακός: Με ομιλία Μαρινάκη και αγκαλιά στο Μεντιλίμπαρ η παρακάμερα κόντρα στη Φενέρ (vid)

Την παρακάμερα από την ιστορική πρόκριση επί της Φενέρ στα ημιτελικά του Europa Conference League, ανήρτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μονακό-Φενέρμπαχτσε 93-88: Ισοφάρισαν τη σειρά οι Γάλλοι με πρωταγωνιστή τον Λόιντ

Σε ακόμα μια σπουδαία αναμέτρηση με ξέφρενο ρυθμό, η Μονακό επικράτησε 93-88 της Φενέρμπαχτσε και ισοφάρισε τη σειρά (1-1) των playoffs της EuroLeague.

Σπανούλης: “Μια εκπληκτική χρονιά, δώσαμε τον αγώνα μας και συνεχίζουμε”

Ο Βασίλης Σπανούλης ανέδειξε την εξαιρετική χρονιά που διανύει το Περιστέρι bwin, στο flash interview μετά από τον ημιτελικό με την Τενερίφη.

Μίλησε η εμπειρία της Τενερίφης, όμως το Περιστέρι έπεσε ηρωικά μαχόμενο (97-93)

Το Περιστέρι, κατέβαλλε τη μέγιστη προσπάθεια απέναντι στην Τενερίφη, όμως οι μεγάλες προσωπικότητες και η εμπειρία της Τενερίφης, έστειλε την Ισπανική ομάδα στον μεγάλο τελικό του BCL. 

Ευρωλίγκα: Ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για τον Μπολτάουζερ

Λίγες ώρες μετά από τη δημοσιοποίηση του VIDEO σύμφωνα με το οποίο ο Ματέι Μπολτάουζερ έκλεψε άρωμα στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου τον Δεκέμβριο, η EuroLeague Basketball άνοιξε πειθαρχική διαδικασία.

Ολυμπιακός: Μέσα ο Πετρούσεβ για το Game 2 με Μπαρτσελόνα

Εντός δωδεκάδας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Φιλίπ Πετρούσεβ. Εκτός αυτής οι Μήτρου-Λονγκ, Λούντζης και Τανούλης.

Ματ Τζάνινγκ για Μπολτάουζερ: “Κλέβει εδώ και χρόνια”

Ο άλλοτε παίκτης της Euroleague, Ματ Τζάνινγκ, έριξε τα... βέλη του προς τον Ματέι Μπολτάουζερ.

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-1: Οι αλύγιστες πράσινες έστειλαν τους τελικούς σε 5ο παιχνίδι

Από την κόλαση στον παράδεισο ο αλύγιστος Παναθηναϊκός. Παρά τα προβλήματά του όλη τη σεζόν, αφυπνίστηκε στο κρίσιμο σημείο, νίκησε ξανά τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ και με τη σειρά στο 2-2.

Πήρε το θρίλερ κόντρα στον Παναθηναϊκό και στέφθηκε για μία ακόμα φορά πρωταθλητής ο Ολυμπιακός!

Έκανε το back to back και πανηγυρίζει το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός!

BLOG

Το τριφύλλι εξουθενώνει τους «επισκέπτες» του ΟΑΚΑ!

Είχα καιρό να βρεθώ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όμως η αλήθεια πως κάτι έχει αλλάξει στην πράσινη ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί λατρεύουν να βρίσκονται στο

«Χάνεται» ο Έλληνας πρωταγωνιστής

Βρισκόμαστε στην τέταρτη αγωνιστική της Basket League και η αλήθεια είναι, πως το πρωτάθλημα μοιάζει να είναι ανταγωνιστικό από την τρίτη θέση και κάτω....

Βρήκε δίδυμο, αγόρασε ηρεμία και πίστη!

Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έβγαλε τέτοιο πείσμα και θέληση για τη νίκη. Ίσως και όχι, καθώς και στο αιώνιο ντέρμπι της Euroleague, τα έδωσε

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Λίβερπουλ: Προφορική συμφωνία με τον Σλοτ της Φέγενορντ

Μόνο τα τυπικά μένουν για να κλείσει οριστικά στην Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ, με του Reds να φτάνουν σε προφορική συμφωνία με την Φέγενορντ. Όλα...

Τούχελ: “Σκεφτόμαστε τη Ρεάλ Μαδρίτης”

Η αναζήτηση της Μπάγερν Μονάχου για τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ δεν αποσπά την προσοχή της ομάδας από την προετοιμασία της για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League την επόμενη εβδομάδα.

Παραμένει στη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Τσάβι άλλαξε την αρχική του απόφαση και έτσι θα παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και το 2025.