Πολύς λόγος γίνεται  για την περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη και όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν που σίγουρα δεν βγήκαν προς τα έξω τυχαία. 

Σαφέστατα σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, πλήν της Ελλάδας, ένα τέτοιο γεγονός θα είχε ξεσηκώσει θύελλα  αντιδράσεων, όχι για τα λεγόμενα του Πρίντεζη, αλλά για το πως αυτό το υλικό έφτασε εκεί που έφτασε. 

Kάποιοι, απίστευτα κωλοτούμπες ,πολύ καλύτεροι και απο τον Ιωάννη Μελισσανίδη στα top του, έφτασαν στο σημείο να κρίνουν τον Πρίντεζη για ότι είπε.  Μέγιστοι αχάριστοι οι συγκεκριμένοι και δεν χρεάζεται να πούμε κάτι άλλο για ένα παίκτη που έχει δώσει τα πάντα στο σύλλογο.. 

Για κάποιους τύπους, που όλοι ξέρουμε τι συμφέροντα υπηρετούν, το θέμα είναι τα οικονομικά προβλήματα του Μπασκετικού Ολυμπιακού που  για πολύ κόσμο είναι γνωστά απο τη στιγμή που υπάρχει  το θέμα με τους Αδερφούς Αγγελόπουλους και του Πατέρα τους.   Με λίγα λόγια  και τα μικρά παιδιά καταλαβαίνουν  το λόγο που βγήκε τώρα το θέμα ,που όπως και ο Πρίντεζης είπε είναι γνωστό και λογικά είναι γνωστό και σε όλη την οικογένεια  της ομάδας. Με τον δικό τους τρόπο θέλησαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα του Πειραιά  λίγο πριν το σπουδαιότερο παιχνίδι της σεζόν για τον Παναθηναϊκό.Αλλωστε οι “Πράσινοι” έχουν ουκ ολίγα προβλήματα αγωνιστικά.

Προσωπικά, πιστεύω ότι  ένα τέτοιο γεγονός  θα πρέπει να δυναμώσει τον μπασκετικό οργανισμό Ολυμπιακός.  Ολοι μαζί θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μπουν μέσα στο γήπεδο παίζοντας αυτό που ξέρουν. Η ποιότητα υπάρχει, το πάθος, θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει, σε ένα ματς που σίγουρα η ατμόσφαιρα θα είναι κάτι παραπάνω απο καυτή. 

Βέβαια, απο την άλλη βλέπεις τον ορισμό και όχι την κλήρωση για τους διαιτητές.  Και από τους τρεις ο Ολυμπιακός δεν έχει απλά παράπονα, αλλά ΦΡΙΧΤΑ παράπονα. Το γιατί μπορείτε να το δείτε μέσω δημοσιευμάτων και βίντεο και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. 

Προσωπικά, εύχομαι να γίνω ένα ωραίο ματς, να μην ασχοληθεί κανείς με τη διαιτησία και οι δύο “αιώνιοι” να δείξουν  το μπάσκετ που μπορούν να παίξουν.