O Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μία μεταγραφή, αυτή του Ματιέ Βαλμπουενά η οποία στο πρώτο της άκουσμα φέρνει ενθουσιασμό και καταδεικνύει ότι οι Πειραιώτες είναι η ομάδα που μπορεί να κάνει τη διαφορά φέρνοντας παίκτες τέτοιου επιπέδου. 

Πολλοί λένε για την ηλικία του Γάλλου. 34 και πάει για 35. Ομως,η αλήθεια είναι πως αν έχεις στόχους, είσαι καλός αθλητής και πέρα απο τα χρήματα βάζεις την υστεροφημία σου  τότε θα κάνεις τη διαφορά. Και όλα αυτά τα χρόνια , ο Γάλλος έχει δείξει  ότι όπου πάει δίνει και τον καλύτερο του εαυτό. Καθρέφτης λοιπόν, όλων είναι το γήπεδο.

Παράλληλα, ή έλευση Βαλμπουενά στο Ελληνικό Πρωτάθλημα αποτελεί μία  πρώτης τάξης διαφήμιση για το Ελληνικό ποδόσφαιρο που τόσα ακούει και τόσα βιώνει όλα αυτά τα χρόνια. Και κοιτάξτε ποιος κάνει πάλι την κίνηση -ματ. Ο Ολυμπιακός.

Η έλευση Βαλμπουενά που αποτελεί μία τεράστια επιτυχία του τιμ των μεταγραφών του Ολυμπιακού θα φέρει πολλαπλά κέρδη και στο κομμάτι του μάρκετινγκ αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι.Διότι ο Γάλλος είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη  διαφορά και στα άκρα αλλά και στον άξονα. Ενας παίκτης που μπορεί να γίνει και πρωταγωνιστής και Game changer. Ενας παίκτης που θα αποτελεί κινητή διαφήιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και του ίδιου του Ολυμπιακού