Πραγματικά στην χώρα που ζούμε, εύκολα μπορεί ο οποιοσδήποτε να ισχυριστεί ότι η Γη είναι τετράγωνη και αν η κοινή γνώμη δεν συμφωνήσει μαζί του και κατέχει και θέση επιρροής, μπορεί να βγάζει ως και δέκα ανακοινώσεις την ώρα για να περάσει το δικό του. Βγαίνει ο Γιώργος Σαββίδης και απαντάει στον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ότι αντί να ζητήσει συγνώμη, ζητάει και τα ρέστα, με αφορμή την ανάρτηση του τελευταίου για το πρόστιμο που δέχτηκαν οι πρωταθλητές, λόγω του γνωστού πανό κατά της οικογένειας Σαββίδη. Ρε Γιωργάκη θα μας τρελάνεις; Ο άνθρωπος το καταδίκασε ευθέως από την πρώτη στιγμή και απλώς προέβαλλε κάποια ερωτήματα σχετικά με ανάλογες περιπτώσεις, αλλά και την κινητοποίηση που παρουσιάζεται, όταν πρόκειται για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, συγκριτικά και πάλι με άλλες ομάδες ή αλλιώς, τις ομάδες της κάθαρσης.

Τελικά, ρε Γιωργάκη, μήπως είναι καλύτερα να τραγουδάς (έξω από το γήπεδο του Άρη) παρά να μιλάς; Μήπως, τελικά ρε Γιωργάκη πρέπει οπωσδήποτε ο Ολυμπιακός να χάσει τον φετινό τίτλο και στο βωμό αυτού, προσπαθείς εσύ και το τιμ σου, συνεχώς να κερδίζετε τις εντυπώσεις για να καλύψετε την αγωνιστική γύμνια του ΠΑΟΚ που ψάχνει ακόμα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Οι μοναδικοί υπαίτιοι για την γλώσσα του κάθε Γιώργου Σαββίδη και του κάθε <<κίτρινου>>, Γιώργου Σαββίδη, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην αγωνιστική παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού και στα εγκλήματα του Χάσι. Οι ίδιοι είναι και πάλι που μπορούν αυτή τη στιγμή να τους βάλουν για όγδοη συνεχόμενη φορά στο καβούκι τους… και στην μιζέρια τους. Οι δηλώσεις περί νέου ξεκινήματος τη φετινή σεζόν έχουν ειπωθεί πολλές φορές από τους παίκτες των <<ερυθρολεύκων>>. Πρέπει επιτέλους τα λόγια να γίνουν πράξη.

Πρέπει επιτέλους η εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα (αν είναι δυνατόν κάποιοι πραγματικοί ανθέλληνες των media, να χαρακτηρίζουν φιλικό το παιχνίδι και να εξυψώνουν την ισοπαλία της ΑΕΚ απέναντι στη Μίλαν) να γίνει πραγματικά σταθμός για την αντεπίθεση των παικτών του Τάκη Λεμονή. Όσο δύσκολη και αν είναι η προσαρμογή από τα <<αστέρια>> σε μία αναμέτρηση με τον Πλατανιά, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν, ότι για να ζουν βραδιές σαν αυτή της περασμένης Τρίτης, θα πρέπει να πάρουν το πρωτάθλημα και να κλείσουν το στόμα του Γιώργου Σαββίδη και της κάθε <<καθαρίστριας>> που σαν φασίνα εννοεί τον αφανισμό και τον εκθρονισμό του Ολυμπιακού από τη 1η θέση.

Υ.Γ.: Αν οι παίκτες του Ολυμπιακού χρειάζονται έξτρα κίνητρο για την αυριανή αναμέτρηση αρκεί να <<γκουγκλάρουν>> στο διαδίκτυο το όνομα Αλέξανδρος Αποστολόπουλος και να τσεκάρουν το βιογραφικό του…

Υ.Γ.2: Δεν υπάρχει περίπτωση Βέλλιου. Υπό πολύ μεγάλες προϋποθέσεις του Τοροσίδη και με γενναίες παραχωρήσεις από την πλευρά του παίκτη κυρίως. Μιραλλάς; Λίγο υπομονή…